Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerBästa snickaren ever..
 
Bilder knäppta med mobilen:)
 
 
 
 
Hej vänner..här bjuder jag på några dåliga bilder från mobilen från badrummet. Min underbara snickare fick avbrtya det grå fogandet idag och börja skrapa bort..jag vill ha vit fog..kosta vad det vill, vi har även mjukt vatten, inga problem med kalk i vattnet. Städa lär jag få göra..men det tar jag. Jag är så oerhört glad att Linus är här från Strålsnäs bygg..han lyssnar och hjälper oss med allt.
 
 
Mamma ska vi ha rosa toa? *ler* Duschen är fogad..toalett är på väg att sättas dit. jag har fått min vita fog på väggen:) åtminstone på en liten del.
 
 
Vi munhugger lite...som att han kallar alla mina vita väggar för slakthuset..men han får tillbaka:) Badrummet blir tyvärr inte klart till nyår..men det är viktigare att det blir bra. Fina bilder ska jag bjuda på när det är klart..och det är det snart:))) Wiee!! kan ni förstå att detta varit ett vardagsrum.
 
Kram Lotta
...........................
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 
 

Det bästa jag har..

Skulle känna mig så otroligt ensam utan dessa. Familjen betyder allt..så var rädd om kärleken. Här hemma hos oss så har vi högt i tak. Vi härjar på varandra och kramas samtidigt:) Inget som ligger och pyr här inte.

Kram Lotta

P.s blivit sjuk..men försöker hålla humöret uppe:)

Julafton


Underbara julafton är över. Vad vore denna dag utan alla nyfikna och förväntansfulla barn. Vi tänder alla ljus på morgonen, eldar i barnens kakelugn och i kaminen. Äter frukost och sedan kommer han tomten..


Tomten kommer till oss på förmiddagen och vi firar vår egna lilla julafton. Vi har velat skapa egna traditioner för bara oss i familjen


Resten av dagen firade vi hos min mans föräldrar med syskon. Stort julbord och massor av klappar..en fin dag med nära och kära. Julafton är tiden med sina släktingar..utom dem vore det tomt.Hoppas att julafton varit bra hos er..här fortsätter firandet med mina släktingar idag.

Ha det gott alla rara och vila upp er ordentligt
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0