Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerJag har fotat jul
Jag fullkomligt älskar jul. Idag när jag flyttade in mitt utekök under tak vid poolen, så passade jag på att fota lite jul. Längtar så mycket!! Känns lite konstigt nu att inte kunna visa er alla bilder jag tar framöver. Jag vill bygga upp en liten bildbank både till min hemsida och till bilder som jag kan sälja. Att ha planteringsbordet/uteköket under tak gör att jag kan skapa en liten fotostudie även på vintern. Jag vill ha ett ställe där jag kan stå och pyssla ute...det är lyx för mig.
 
 
Ikväll hoppas jag på att hinna med att titta in till er.
 
Ta hand om er!

Jippi..nu ska jag bli företagare
Puss på er alla! Jag har shoppat inför en kall vinter.-)

Tror knappt det är sant, men 1 januari 2010 om allt går som det ska då kommer jag köra igång med min egen firma. Det känns inte som ett högt berg att bestiga längre, utan mer en kulle. Massor att göra såklart, men jag är äntligen på G. Det här är det jag ska göra i mitt lilla företag.. som jag nu än så länge ska köra på min lediga tid (jobbar 85%).


    • Fotografera mot inredningstidningar, veckotidningar, dagstidningar och hemsidor
 
    • Fotografera familjer framförallt barn i deras hemmiljö
 
    • Arbeta som stylist vid olika uppdrag
 
  • Därtill även förenlig verksamhet (lite flum, flum tillägg:-....finns mycket runt styling & inredning)


De kommande dagarna ska jag skicka in skatt och avgiftsanmälan till skatteverket. Svårt att räkna ut vad man kommer tjäna..ingen aning..jag är glad över att bara få göra det jag tycker är kul. Jag ska också fundera ut namn. Min handledare sa att jag hade inget att förlora..bara att tuta och köra och hon trodde på mig och mitt koncept. Inga större summor att invenstera när jag valt bort internetbutik ur mina tankar. Det kändes väldigt bra!! Jag känner mig en aning förvirrad, men nu gör jag det!!

 

Dagens outfit inhandlades idag..nu är jag redo för kall vinter *ler*. Ikväll ska vi fira med både förrätt och varmrätt. Min man bjuder på middag.

Ta hand om er
 
..och det är NI som fått mig att våga ta klivet.
 
Har du tips på namn blir jag glad. Jag tror dessvärre att Fyra årstider är upptaget, men det går kanske att knorra till.


 

En sockerbagare ...här bor på landet...


Min lilla sockerbagare hon är så duktig här hemma. Hon är som mamma glad i att stå vid bakbordet i uteköket. Kan berätta att bullarna blev stora och fina..och vansinnigt goda. En stolt liten flicka som fick bjuda på nybakade bullar.

Jag kommer troligtvis inte hinna blogga lika mycket framöver..ja, ja..jag vet att ni hört det förr *ler* men nu är det mycket att stå i om jag ska bli min egen. Hundra tankar samtidigt och massor av nytt att fundera på, men jag tar det i min takt och tycker det är jätte kul.

Mer bakning hittar du här om du scrollar 
 
 
Ta hand om er!
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0