Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMera julpynt
 
Hej igen min vänner. Bjuder på några till julbilder. Just nu känns det som att jag får blogga när jag har tid och ljuset finns framme. Som fotograf vill man ha ljus!! Har varit på gränsen till Småland och fotat idag. Urmysigt vid en bäck och grillning framför öppen brasa. Mer om det i nästa inlägg. Har även besökt min bästa vän med bloggen promenader på landet.

Nu väntar en trädgård som behöver skötas om och ett hus som behöver städas, men efter det då ska jag minsann tända en massa ljus, titta i mina tidningar och i nya Ernst boken...ta en bastu och dricka glögg. Jag struntar i om det långt kvar till jul...julmusiken får vänta annars blir min man galen *ler*. Jag vill mysa nu...och det får jag..men inte med allt:-). Nu åker julsakerna in skafferiet ett tag till. Fy vad jag längtar!!

Njut av er helg..Imorgon ska jag fota igen, så vi får se om jag bloggar då. Ikväll vill jag gärna titta in till er också och se vad ni har för er. Jag har mycket just nu..men jag känner mig såååå Lycklig

 

 

 

Lite julstämning och första julklappen
 
Jag har inte julpyntat ännu..jag lovar *ler*. Men jag har slagit in den första julklappen. Kunde bara inte hålla mig från att ta fram några fina julsaker från skafferiet. Allt för att sprida lite julinspiration. Snart arbetar jag som frilansande stylist ...då är det tillåtet att få vara lite galen *tjohoo*.
 

Tipsar också alla om som gillar min stil. Köp senaste julnumret av Lantliv!! Jag kan inte se mig mätt på reportagen där. Vilken dröm att få vara med och styla till tidningar. Hoppas innerligt att jag hittar någon fotograf med längre erfarenhet och bättre utrustning som jag kan samarbete med. Givetvis ska jag prova att fota själv..men jag samarbetar gärna med en annan fotograf också.


Idag har vi varit lediga och varit med barnen. Fixat med alla deras jultidningar och haft filmkväll. Det är första gången vi åker till staden för att hyra film..prata om omoderna!!...men det är så långt när man ska tillbaka nästa dag. Barnen var nöjda och glada.


Något roligt också att berätta. Ikea har hört av sig och vill att jag ska vara pysselbloggare. Man ska lämna in bidrag som andra kan rösta på. Passar mig som älskar att pyssla!! Måste åka en sväng till Ikea imorgon och fixa lite pynt. Bidraget ska innehålla Ikeas saker. Fler bloggare som ska vara med? Ha det gott..själv ska jag fota familjer hela helgen *kul*. 

Min hemsida som Fotograf och Stylist
 
Jag håller som bäst på att bygga upp min hemsida. Jag vill ha något enkelt och genuint. Något som står för mig. Sidan är bara en liten början..jag försöker att lära mig hur den är uppbyggd. ..men såklart vill jag dela den med er!!.Bloggvilan får fortsätta efter detta *ler*. Klicka på bilden så kommer du till min hemsida som fotograf och stylist.


Känner mig lite bättre efter influensasprutan..har haft ont i hela kroppen..men börjar få lite krafter igen..puh..

 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0