Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Mera julpynt
 
Hej igen min vänner. Bjuder på några till julbilder. Just nu känns det som att jag får blogga när jag har tid och ljuset finns framme. Som fotograf vill man ha ljus!! Har varit på gränsen till Småland och fotat idag. Urmysigt vid en bäck och grillning framför öppen brasa. Mer om det i nästa inlägg. Har även besökt min bästa vän med bloggen promenader på landet.

Nu väntar en trädgård som behöver skötas om och ett hus som behöver städas, men efter det då ska jag minsann tända en massa ljus, titta i mina tidningar och i nya Ernst boken...ta en bastu och dricka glögg. Jag struntar i om det långt kvar till jul...julmusiken får vänta annars blir min man galen *ler*. Jag vill mysa nu...och det får jag..men inte med allt:-). Nu åker julsakerna in skafferiet ett tag till. Fy vad jag längtar!!

Njut av er helg..Imorgon ska jag fota igen, så vi får se om jag bloggar då. Ikväll vill jag gärna titta in till er också och se vad ni har för er. Jag har mycket just nu..men jag känner mig såååå Lycklig

 

 

 

Lite julstämning och första julklappen
 
Jag har inte julpyntat ännu..jag lovar *ler*. Men jag har slagit in den första julklappen. Kunde bara inte hålla mig från att ta fram några fina julsaker från skafferiet. Allt för att sprida lite julinspiration. Snart arbetar jag som frilansande stylist ...då är det tillåtet att få vara lite galen *tjohoo*.
 

Tipsar också alla om som gillar min stil. Köp senaste julnumret av Lantliv!! Jag kan inte se mig mätt på reportagen där. Vilken dröm att få vara med och styla till tidningar. Hoppas innerligt att jag hittar någon fotograf med längre erfarenhet och bättre utrustning som jag kan samarbete med. Givetvis ska jag prova att fota själv..men jag samarbetar gärna med en annan fotograf också.


Idag har vi varit lediga och varit med barnen. Fixat med alla deras jultidningar och haft filmkväll. Det är första gången vi åker till staden för att hyra film..prata om omoderna!!...men det är så långt när man ska tillbaka nästa dag. Barnen var nöjda och glada.


Något roligt också att berätta. Ikea har hört av sig och vill att jag ska vara pysselbloggare. Man ska lämna in bidrag som andra kan rösta på. Passar mig som älskar att pyssla!! Måste åka en sväng till Ikea imorgon och fixa lite pynt. Bidraget ska innehålla Ikeas saker. Fler bloggare som ska vara med? Ha det gott..själv ska jag fota familjer hela helgen *kul*. 

Min hemsida som Fotograf och Stylist
Jag håller som bäst på att bygga upp min hemsida. Jag vill ha något enkelt och genuint. Något som står för mig. Sidan är bara en liten början..jag försöker att lära mig hur den är uppbyggd. ..men såklart vill jag dela den med er!!.Bloggvilan får fortsätta efter detta *ler*. Klicka på bilden så kommer du till min hemsida som fotograf och stylist.


Känner mig lite bättre efter influensasprutan..har haft ont i hela kroppen..men börjar få lite krafter igen..puh..
Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0