Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Är det tillåtet att vara lycklig?

Idag är glädjens dag!! Jag är så förbaskat lycklig..ursäkta uttalet. Jag har fått fotojobb/stylinguppdrag som passar mig som handen i handsken. Jag ska fota/styla för ett stort företag samt få provfota för en tidning. Får nypa mig i armen och fråga mig om det är sant. Har bara varit igång en månad som egen företagare och nu är jag redan fullbokad flera månader in på nästa år. *jippii så kul! Kanske till och med vågar investera i ny utrustning. Drömmer jag ..så vill jag aldrig vakna:-)

Jul i lantköket
Julen smyger sig sakta in i mitt hem och i mitt lantkök. Jag har ingen brådska med att få upp allt på en gång. Gör det lite vart efter lusten faller på och inspirationen. När ljuset kommer då trivs jag i köket. Imorgon firar vi advent i mina barns byskola. Går till kyrkan, lyssnar på barn som sjunger, tänder ljus, träffas och fikar. Lovely!

 
 

 
I helgen har jag mycket kul att se fram emot. Ska både bli bjuden på julbord och åka till tomtens grotta. Det finns en tradition i byn att gå till tomtens grotta när det är mörkt på kvällen. Vi vandrar rakt ut i skogen med bara lyktor och ficklampor. Mitt i skogen sitter han i sin grotta med öppen eld och tar emot önskelistor. Det är så mysigt...


Så nu är jag lite frånvarande med besök hos er för tiden vill inte räcka till. Inlägg som vanligt säkerligen. I helgen är det familjen som gäller och så fotografering av en liten bäbis. Kul!

 
Ta hand om er!

 

Julreportage i aftonbladet
(Ursäkta bildkvaliten, fick fota i mörker)

Här sitter Lotta och flinar upp sig på reportage i aftonbladet. Det är kul att se sig själv i en tidning...kan knappt förstå att det är jag. När detta reportage gjordes hade jag bara bloggat i 4 månader. Hade ingen aning om att ni skulle bli så många som vill besöka mig och att jag skulle öppna egen firma. Tänk vad lite vi vet om framtiden och vad mycket bloggen har betytt för mig.Mitt hem har förändrats en hel del sedan detta fotades. Jag har hunnit byta stil:-) om man säger så. Har fortfarande inget super vitt hem som många andra..jag gillar att blanda. Men jag har inte så mycket färg längre. Men visst är det vårt älskade hem..det är det!Jag har fler reportage som väntar..nästa sommar blir det ett lantligt sommarreportage lite mer likt mitt hem nu och snart kommer det även ett i en lokal tidning här i Östergötland. Har ett kul projekt på gång *än så länge lite hemligt* ..mer om det får ni veta framöver. Händer så mycket kul att jag knappt hinner med att fundera.

Mitt julreportage går att läsa på aftonbladets hemsida här

Ha det gott!Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0