Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerPersonlig
Jag, mannen, dottern och kusinen
Idag visar jag bilder från mitt bröllop sommaren 2003. Tänker ofta tillbaka på den underbara dagen då jag gifte mig med min man. Vi hade ett enkelt bröllop hos min bästa väns föräldrar på deras veranda ut mot sjön i byn..jag sjöng för mannen Ulf Lundell "Kärleken förde oss samman"..och gästerna grät..
(korten är fotade ur ett album)

Mor & dotter
När jag började blogga så hade jag en uppfattning av att inte bli allt för personlig..inte visa några foton eller bilder på mig eller min familj. Efter en tid släppte jag mer och mer på det och nu kan jag tycka att bloggen blir så opersonlig om jag inte får göra den till min egen. Jag vet att många av er som läser här känner mig på ett eller annat sätt. Kanske har ni en annan uppfattning om mig än vad man får i bloggen ..jag vet inte vad ni tänker...(för ni skriver aldrig eller skickar en kommentar). Jag tror att bloggen mer speglar den "härliga sidan" av vår familj...vi som alla andra dras med ungar som bråkar, högar med tvätt, städning och en massa tjafs..men allt detta har jag valt bort i bloggen. Jag hoppas ni förstår det..

Far & son

Många gånger har jag funderat på.. kan jag skriva och visa det här? Vad ska folk tänka?..men den sista tiden har jag bara försökt att bara vara den jag är. Inga tankar hur det borde vara..utan bara utgå från att visa de bilder jag vill visa och göra bloggen till min "egen"...och det verkar som ni gillar det. Allt fler hittar hit och det gör mig jätte glad!
Bloggen är lite som en dagbok och då är det svårt att inte bli personlig trots att jag valt att till största del blogga om inredning. Ibland finns det så mycket mer man vill visa upp än bara sitt hem och jag tycker att Fyra årstider blir mer levande. Sen tänker jag ibland att min familj har inte valt en mamma som bloggar...så nu undrar jag..

Hur tänker och tycker du?
(och var ärlig..och du som inte har blogg kan lämna
kommentar anonymt och skriva ditt namn)

Kram / Lotta
Är det något du undrar över kan du maila mig här eller besök gärna min säsongsblogg My Lovely Four Seasons

Det är vännerna som gör livet..
 
Jag har valt att blogga om inredning...(och så har det blivit en hel del annat)..men ibland känner jag att det är så ytligt..betydelselöst. Det som verkligen betyder något i mitt liv är min familj och mina vänner.

 
Jag har berikats med många vänner på olika plan..och flera av dem följer min blogg. Nära vänner som känner mig riktigt väl..(ni vet vilka ni är)..barndomsvänner som följts åt sedan vi var små och numera umgås med våra familjer, vänner genom arbetslivet ..osv.

 
Numera har jag även fått vänner genom bloggen..människor som jag aldrig träffat men som betyder mycket för mig. Jag tänker både på er med blogg och utan blogg. Det känns som vi känner varandra fast vi aldrig har träffats...som tex. gulliga Mia med bloggen Hem & lycka som skickade presenter till mig på min födelsedag *ler* och som hjälper mig med det mesta när det gäller blogglivet.

Alla dessa tankar kommer när man får tid att gå i den vackra naturen. Den här underbara tiden vi har nu är så härlig så man vill nästan inte gå och lägga sig...jag vill bara gå i hagen eller i skogen för att njuta..ta in och slappna av...när allt kommer omkring så är inte inredning så himla viktigt..det är tiden tillsammans som gör oss till en bra människa...det var bara det jag ville ha sagt..

Ta hand om dem som du håller kär

Kram / Lotta

 

Bästa presenten..en kaninunge
Ni som har följt min blogg vet att våra fyra kaniner blev uppätna av ett djur förra hösten. Så ni kan tänka er att lyckan var stor när kusinen gav bort sin till vår tjej....men längtan efter en unge var fortfarande stor. Nu var det bara så att farmor tyckte att de skulle vara två...högst på önskelistan var en kaninunge.

..så idag var lyckan fulländad..farmor & farfar kom med en stor låda...

 

 
Välkommen Smulan till oss...vi lovar att du kommer att trivas...
Mer bilder från mitt hem och trädgårdsland kommer senare..nu ska jag fortsätta njuta av solen och ett glas vin.
 
Ha en skön lördagkväll...vi ses snart igen...
Kram / Lotta

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0