Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Personlig
Jag, mannen, dottern och kusinen
Idag visar jag bilder från mitt bröllop sommaren 2003. Tänker ofta tillbaka på den underbara dagen då jag gifte mig med min man. Vi hade ett enkelt bröllop hos min bästa väns föräldrar på deras veranda ut mot sjön i byn..jag sjöng för mannen Ulf Lundell "Kärleken förde oss samman"..och gästerna grät..
(korten är fotade ur ett album)

Mor & dotter
När jag började blogga så hade jag en uppfattning av att inte bli allt för personlig..inte visa några foton eller bilder på mig eller min familj. Efter en tid släppte jag mer och mer på det och nu kan jag tycka att bloggen blir så opersonlig om jag inte får göra den till min egen. Jag vet att många av er som läser här känner mig på ett eller annat sätt. Kanske har ni en annan uppfattning om mig än vad man får i bloggen ..jag vet inte vad ni tänker...(för ni skriver aldrig eller skickar en kommentar). Jag tror att bloggen mer speglar den "härliga sidan" av vår familj...vi som alla andra dras med ungar som bråkar, högar med tvätt, städning och en massa tjafs..men allt detta har jag valt bort i bloggen. Jag hoppas ni förstår det..

Far & son

Många gånger har jag funderat på.. kan jag skriva och visa det här? Vad ska folk tänka?..men den sista tiden har jag bara försökt att bara vara den jag är. Inga tankar hur det borde vara..utan bara utgå från att visa de bilder jag vill visa och göra bloggen till min "egen"...och det verkar som ni gillar det. Allt fler hittar hit och det gör mig jätte glad!
Bloggen är lite som en dagbok och då är det svårt att inte bli personlig trots att jag valt att till största del blogga om inredning. Ibland finns det så mycket mer man vill visa upp än bara sitt hem och jag tycker att Fyra årstider blir mer levande. Sen tänker jag ibland att min familj har inte valt en mamma som bloggar...så nu undrar jag..

Hur tänker och tycker du?
(och var ärlig..och du som inte har blogg kan lämna
kommentar anonymt och skriva ditt namn)

Kram / Lotta
Är det något du undrar över kan du maila mig här eller besök gärna min säsongsblogg My Lovely Four Seasons

Det är vännerna som gör livet..
 
Jag har valt att blogga om inredning...(och så har det blivit en hel del annat)..men ibland känner jag att det är så ytligt..betydelselöst. Det som verkligen betyder något i mitt liv är min familj och mina vänner.

 
Jag har berikats med många vänner på olika plan..och flera av dem följer min blogg. Nära vänner som känner mig riktigt väl..(ni vet vilka ni är)..barndomsvänner som följts åt sedan vi var små och numera umgås med våra familjer, vänner genom arbetslivet ..osv.

 
Numera har jag även fått vänner genom bloggen..människor som jag aldrig träffat men som betyder mycket för mig. Jag tänker både på er med blogg och utan blogg. Det känns som vi känner varandra fast vi aldrig har träffats...som tex. gulliga Mia med bloggen Hem & lycka som skickade presenter till mig på min födelsedag *ler* och som hjälper mig med det mesta när det gäller blogglivet.

Alla dessa tankar kommer när man får tid att gå i den vackra naturen. Den här underbara tiden vi har nu är så härlig så man vill nästan inte gå och lägga sig...jag vill bara gå i hagen eller i skogen för att njuta..ta in och slappna av...när allt kommer omkring så är inte inredning så himla viktigt..det är tiden tillsammans som gör oss till en bra människa...det var bara det jag ville ha sagt..

Ta hand om dem som du håller kär

Kram / Lotta

 

Bästa presenten..en kaninunge
Ni som har följt min blogg vet att våra fyra kaniner blev uppätna av ett djur förra hösten. Så ni kan tänka er att lyckan var stor när kusinen gav bort sin till vår tjej....men längtan efter en unge var fortfarande stor. Nu var det bara så att farmor tyckte att de skulle vara två...högst på önskelistan var en kaninunge.

..så idag var lyckan fulländad..farmor & farfar kom med en stor låda...

 

 
Välkommen Smulan till oss...vi lovar att du kommer att trivas...
Mer bilder från mitt hem och trädgårdsland kommer senare..nu ska jag fortsätta njuta av solen och ett glas vin.
 
Ha en skön lördagkväll...vi ses snart igen...
Kram / LottaFotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0